lørdag 26. mars 2011

Besøk

På mandag fikk vi besøk av Lise og lille Jakob.













Å ha to små røvere i hus kan i utgangspunktet by på problemer, men det har gått overraskende bra. Litt slossing har det blitt, og litt stikking i øynene og lugging, men det går bra.
Ender alltid med litt hyling og skriking, men det går fort over.

Jakob er 4 mnd eldre en Ingrid og kan både krype og stå, så han har vel på en måte overtaket, men de leker veldig fint sammen i den forstand at det kan kalles leking.

Artig å se på hvordan de sitter å studerer hverandre og følger med på alt hva den andre foretar seg.













Ingrid og Jakob ser i boligguiden og river den i stykker like etterpå.













Det ble plutselig merkverdig stille, og da vi skulle se hva de holdt på med, så hadde de på en eller annen måte klart å få tak i en mobiltelefon de lå å studerte/siklet på.

søndag 20. mars 2011

Søndagsutflukt

I dag ringte pappa og lurte på om vi ikke hadde lyst å være med ned på kaia å se på militærbåter. Militærbåtene var åpen for publikum, og man kunne få komme ombord å se og få en omvisning av besetningen.
Det var to store MTBèr, et forsyningsskip, en ubåt, et kystvaktskip og en båt som var så hemmelig at vi ikke fikk komme ombord å se.

Militærbåter interesserer meg egentlig midt i ræva, men pappa hadde så lyst at vi skulle være med å se, så da ble det nå slik.
Været var nå ikke allverden. Mye regn, og mye vind. Heldigvis var vi så tidlig ute at vi slapp og stå ute på kaia i regnværet i kø for å slippe inn.
Var utrolig mye folk som hadde funnet veien til militærbåtene. Ante ikke at folk hadde så stor interesse for sånt.
Gjesp.























torsdag 17. mars 2011

Er jo sånt fantastisk vårvær for tiden. Her om dagen var det hele 9 varmegrader ute, og fritt for snø på veiene. Derimot er det haugevis med strøgrus. Får ordentlig vårstemning av å gå ute i solen og trø på grusen så den setter seg fast under skoene.
Ingrid har jo blitt storjente og får lov til å sitte litt i vognen når vi er ute og triller tur, og da får hun jo solen i øynene, så vi har vært ute å handlet solbriller.
Hun ser litt rar ut med de på, men hun liker det, og det er jo til det beste for øynene så da får det bare være slik.