torsdag 22. juli 2010

Saccosekkene er ferdige

Har lenge hatt lyst på en saccosekk, men de dem selger i butikkene er jo så små, og dessuten svindyr, så jeg fant ut at jeg kanskje skulle prøve å få sydd noen.
Da Lise kom på besøk før påske, hadde hun med seg solid møbelstoff fra stoff og stil, men jeg har ikke klart å samle mot til å få dem sydd.
Dårlig med plass for å klippe alt stoffet, og mye og tungt stoff å hanskes med under symaskinen.
Da Lise ymtet frempå at lille Jakob ønsket seg en saccosekk i dåpsgave, fant jeg ut at det var på tide å få dem sydd. Skulle jo tross alt være fadder.

Liten barnesaccosekk. Lille Jakob fikk en slik en i dungeristoff i dåpsgave.

Big boy. Denne saccosekken har jeg selv. Kjempestor og deilig, men har fylt den med litt vel mye isoporkuler for den ble litt kompakt. Tror jeg skal ta ut litt kuler.
Super å legge flat på gulvet og ligge oppå den. Mer en god nok plass til 2 personer.Det er ikke spessielt lønnsomt å sy saccosekkene selv. For at saccosekken skal være holdbar må man nesten ha et solid møbelstoff som tåler en del, og det er ikke billig. I tillegg er det en fordel å ha et innerpose som men fyller kulene i.
Sekkene er sydd slik at selve ytterposen kan tas av og vaskes, og det er jo en stor fordel.
Saccosekk-kulene bestilte jeg på Løvold industrier og fikk dem levert på døra. Bestilte 750 liter for å fylle i en stor og 4 små saccosekker, men det viste seg at jeg kunne klart meg med halvparten, så da må jeg nok bare få sydd flere for å få brukt dem opp.

Er super fornøyd med sluttresultatet, og er nå den heldige eier av en enorm deilig lilla sacco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar