onsdag 5. januar 2011

NYTTÅRSAFTEN 2010


Som vanlig og 83 ganger tidligere har min morfar bursdag på nyttårsaften. Dagen feires som alltid med middag hjemme hos mamma. Fåregående år har det vært vanlig at vi har spist litt tidlig, og hvor vi senere har dratt ut på fest og drukket oss dritings, mens i år hadde vi faktisk ingen planer, så da passet det jo fint med en litt senere middag.

Nyttårsaften kan bli veldig lang for en jente på 5 år som er helt vill etter at hun bare har vært sammen med familien sin i Bodø, og stort sett ikke vært sammens med andre barn hele jula. Etter at vi hadde spist middag ble tiden slått ihjel med at verdens beste og sterkeste onkel løftet henne slik at hun fikk gå i taket.


Tor-Inge hadde vært å kjøpt raketter for å glede seg selv og Pernille, og rundt om klokken 6 var ventetiden over. Da gikk vi ut for å prøveskyte årets raketter.
Det var en heller laber rakettpakke han hadde kjøpt. Hilde mente at det minnet mer om slike fakler man bruker til kakepynt, men Pernille var nå fornøyd, og det var jo det viktigste.


Vet vel egentlig ikke helt om hun var så fornøyd, for hun forsvant , og var egentlig mer opptatt av å ta kontakt med noen barn hun så lenger bort i gata.

Turen gikk inn igjen og nå begynte alkoholinntaket og ta av. Det ble konsumert store mengder med alkohol samt et fenalår.

Når klokken nærmet seg 12 var alle barna i seng, Sprocket trygt plassert under beina på morfaren min, og vi andre gikk ut for å kikke på de ordentlige rakettene.
Stemningen var høy, og det ble sjenket champagne ute i gaten. Til og med mamma var med.

Nyttårsaften 2010 endte som alle andre nyttårsaftener, men nå er det nytt år og nye muligheter.


















GODT NYTT ÅR











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar